Üniversitemiz Aday Öğrencilerle Buluştu

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tercih dönemine yönelik tanıtım faaliyetlerine hızla devam ediyor. Adana BTÜ, Adana Sheraton Grand Otel ve Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen üniversite tanıtım fuarlarına katılarak üniversite adayı öğrencilerle buluştu.
     Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden, aralarında vakıf ve devlet üniversitelerinin bulunduğu birçok üniversitenin adeta görücüye çıktığı fuarda, Adana BTÜ en çok ilgi uyandıran üniversiteler arasında yer aldı. Adana BTÜ tanıtım ekibi her iki ilde de stantları ziyaret eden aday öğrencilere üniversitede bulunan bölümler, fakülteler, enstitüler, yeni kampüs ve puanlar hakkında bilgi verirken, Adana BTÜ’nün öğrencilere sağladığı sosyal, kültürel ve sportif olanakları ve avantajları anlattı.
     Fuarın ilgi odağı haline gelen stantlarından biri olan Adana BTÜ standında, öğrenci adaylarına tanıtım materyalleri hediye edildi.

© 2017 Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Tüm Hakları Saklıdır.